En Dekton bordplade kan klare stort set alt​

Slidstærk og smuk bordplade
​med mange muligheder 

​Skal du bruge en bordplade, der kan modstå stort set alt, så har vi den: Dekton er mere slidfast end granit.

Men hvad er Dekton? Dekton er et kompositmateriale og er sat sammen af flere forskellige bestanddele. En af hovedingredienserne i en Dekton bordplade er keramik, men ikke den, du kender fra urtepotter.

Keramik er her forstået i industriel sammenhæng, hvilket er forskellige kombinationer af uorganiske elementer, der smeltes sammen. F.eks. bruges industriel keramik i rumfærger. Ingredienserne og processen gør materialet nærmest uforgængeligt.

Hvis du gerne vil have en langtidsholdbar bordplade installeret, kører vi på hele Sjælland. Vores værksted ligger i Nordsjælland, ikke så langt fra København.

Farve: Arga

Farve: Trilium

En Dekton bordplade kan være lige hvad du drømmer om

Du kan få den Dekton bordplade lige, som du gerne vil have den til at se ud: træ, marmor eller måske højglanspoleret sort granit? Og den kan bruges både som køkkenbordplade og i badeværelset.

Vi har flere gode bud på komposit bordplader. Et andet meget solidt og smukt valg er Silestone, som består af over 90 % kvarts.

Uanset om du vælger Silestone eller Dekton bordplader, så tilbyder vi at være med i hele processen.

Hos Massiv Bordplade hjælper vi gerne med at finde ud af, hvilken bordplade, der passer i lige netop dit køkken eller bad – og til dine drømme. Vi laver vores bordplader unikt og til hver enkelt kunde, så du er sikker på at få det, du drømmer om.

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe, så vi kan få en snak om, hvad du har brug for – vi giver gerne et godt uforpligtende tilbud til en fordelagtig pris.

Tryk her for at se alle farver

​Du får høj kvalitet med en række stærke fordele:

Modstandsdygtig
​overfor UV-stråler​

Dekton er yderst modstandsdygtig overfor solens UV-stråler. Farverne vil ikke falme over tid og er perfekt til indendørs og udendørs anvendelser.​

Modstandsdygtig
​overfor ridser​

Dektons overflade er meget modstandsdygtig overfor ridser fra fx. husholdningsredskaber og andre skarpe genstande.​

Modstandsdygtig
​overfor pletter​

Dekton overfladens egenskaber gør den yderst modstandsdygtig overfor pletter fra almindelig brug, kemikalier, vin, kaffe m.v.

Modstandsdygtig
mod brand og varme

Dektons suveræne modstandsdygtighed går ikke på kompromis med sin æstetik eller egenskaber, selvom den udsættes for varme brugsgenstande.​

Modstandsdygtig
​overfor slitage

Dekton er mere modstandsdygtig overfor slitage end granit. Den er dermed velegnet på områder med meget trafik på fx. gulve eller facader.​

Modstandsdygtig
​overfor frost og tø

Dektons lave termiske udvidelsesfaktor gør den modstandsdygtig over for termiske chok. Dekton er velegnet selv i ekstremt kolde miljøer.

official distributor

Massiv Bordplade er officiel forhandler af Dekton og Silestone

​Massiv ApS

Frederiksværksvej 144,

3200 Helsinge

Kontaktoplysninger

​​phone-trigger-dark  60 59 63 01

mail-dark  kontakt@massivbordplade.dk